Tante Andante Band

Levende koncerter for børn og voksne

Tante Andante Band er ikke et helt almindeligt band, det er hele Tante Andante organisationens idébombe og kraftcenter. Med Tante Andante Band får du koncerter med nogle af Danmarks bedste jazz-musikere, som udgiver CD-ere og rejser med Benedicte Riis til vilde og farlige destinationer. Her præsenterer vi to spændende koncertprogrammer grydeklare til børnefestivals, skoler, biblioteker og børnehaver.

Tante Andante koncertTante Andante Koncert

En sjov og medrivende børne- og familiekoncert hvor alle får sunget, danset, klædt sig ud og levet med i Tante Andante Bands skøre, Halfdanske univers: Som dengang Charles (Morten Ærø på trommer) sejlede på potte og Askefis (Thomas Sejthen på bas) besøgte verdens mærkeligste toilet. Eller da Meter Jakob (Carsten Kær på klaver) vågnede i sit jazz-kloster og Rabalder-Helge (Mads-Mathias Juul på saxofon) havnede i Ebeltoft. Tante Andante (Benedicte Riis) er sanger og værtinde på den farverige scene, som veksler mellem udklædningsværksted, danseteater, skørhedsopera og masser af dejlig musik. Der hører bog og CD til showet, så man kan for- og efterberede sig...

Varighed 60 min.

Prof. VirvarTante Andante møder prof. Virvar

Et musikalsk videns-show med natur- og teknik i centrum. Tante Andante Band møder prof. Virvar, som ser verden med videnskabelige, logiske øjne. Sammen laver de spændende forsøg, som involverer børn og voksne. Emner som Universets opbygning, Tændernes navne, Brokonstruktioner og Ægyptens pyramider bliver levende eksemplificeret og eksperimenteret med - og så får alle god musik med på vejen. Et spændende undervisningsmateriale bestående af bog og CD med samme titel hører til koncerten.

Varighed 60 min. Der skal være god sceneplads til forsøgsopstillinger.

 

Tante Andante kan bookes på tlf. 7026 0100 eller info@detforboern.dk